kansi800px

Kulhot

Pa-Ko Art kulhoista löydät varmasti tarvitsemasi kaikkiin kotisi arki- ja juhlatilanteisiin. Kokoja ja malleja on runsaasti, pienistä lisukekulhoista suurten juhlien pääruokakulhoihin saakka. Ja kaikki yhdessä kauniisti toisiinsa sointuvia!

Vadit

Pa-Ko Art tarjoaa esillepanoon näyttävät suuret laakeat vadit. Niitä voi käyttää ruokailussa, salaattien tai lämpimien ruokien tarjoiluun, aivan kuten kulhojakin. Tai voit pitää niissä arjessa pöydälläsi hedelmätarjotinta kodin väri- ja vitamiiniläiskänä!

005
E467AFDC-868D-4017-B176-325B2B3B611B_1_105_c

Lautaset

07_02_2022 (3 of 14)

Pa-Ko art keramiikka valmistaa kauniimpien kattausten matalat ja syvät lautaset. Uniikkia ja toistensa kanssa toimivaa keskisuomalaista muoto- ja värimaailmaa, tutulla Pa-ko Art kaiverruksella. Kun haluat persoonasi näkyvän kattauksissasi – valintasi on Pa-Ko Art.

Pa_Ko Art ruokailulautasia_matalia

Kupit

Pa-Ko Art isot kahvikupit 2022

Pa-Ko art keramiikka tarjoaa kuppeja erilaisiin kattaustarpeisiin. Kun aamukahvista on tarpeen nousta aurinko päivääsi, kun kaipaat jännittävän jälkiruoka-asetelman vaikkapa sushi-aterioille esteettisen esillepanon. Kaikkea teemukeista bretagnelaisiin siiderimaljoihin!

Pikarit

Pa-Ko Art keraamiset pikarit

Pa-Ko Art pikarit kruunaavat juhlasi; valikoimista löytyy pikarit puna- ja valkoviinille, jälkiruokaviineille sekä hauskat käännettävät Shampanja/ snapsipikarit!

Puupoltto

Anagama-uunissa puupoltettu vati, Pa-Ko Art
Woodfired vase Pa-Ko Art
Pa_Ko_puupoltto_Kannu

Pa-Ko Artin  puupolttoisten astioiden elävä ja ajaton pinta yllättää ja ihastuttaa.

Uunin ja mikron kestäviä,
pesukoneessa pestäviä!

Kaikki Pa-Ko Artin keraamiset astiat ovat uunin ja
mikron kestäviä sekä astianpesukoneessa pestäviä.

Materiaaliltaan Pa-Ko Artin astiat ovat korkeanpolton
kivitavarasavea elintarvikekelpoisella lasituksella.